Gardinstof og boligtekstiler

Viser 1–12 af 276 resultater

Gardinstof efter mål og andre tekstiler

​Find dit ønskede gardinstof eller møbelstof efter mål i Hillerød, Nivå og Fredensborg hos​ Plesner Boligtekstiler. Selvom jeg holder til i Nordsjælland, kan du, uanset hvor i landet du befinder dig, købe gardinstof, møbelstof og andet interiør her.​

Stort udvalg af stof & tekstiler til mange forskellige indretningsformål – scroll ned på siden og se foto. Hos Plesner Boligtekstiler finder du alverdens forskellige mønstre inden for gardinstof, møbelstof og interiørtekstiler. Her finder du stof og tekstiler, der kan bruges til:

  • Gardiner – for eksempel foldegardiner eller liftgardiner
  • Polstring
  • Sengetæpper
  • Puder
  • Plaider

​Herunder kan du se alle mønstrene i alfabetisk rækkefølge.
Til venstre finder du de forskellige kategorier af mønstre, og når du klikker dig ind på den enkelte kategori, kan du se alle de forskellige mønstre, der er inden for kategorien og klikker du videre kan du se i hvilke farver netop dette mønster tilbydes.


Få tilsendt gratis prøver på gardinstof efter mål

Førhen var der en stor forskel på tekstil til dekorationsstof, møbelstof og gardinstof efter mål, men i dag kan mange tekstiler bruges til alle formål.

Dette skyldes, at både slid- og trækstyrke lever op til moderne krav om kvalitet. Hvor slidstyrken før var vigtig for møbelstof, og trækstyrken for gardinstof, er det i dag muligt at forene begge egenskaber i en og samme tekstil, med dual-funktion.

Du finder derfor, at hos Plesner Boligtekstiler er de forskellige metervarer opdelt efter mønstre i stedet for, hvad du kan bruge det til. Under mine produkter kunne se, om de har dual-funktion, og hvad tekstilerne kan bruges til.

Har du fundet det rigtige stof, du ønsker, men er i tvivl om, om det nu også er det helt rigtige? Jeg sender gerne en eller flere små prøver på de tekstiler, du er interesseret i. Drejer det sig om større prøver, så skal de sendes retur igen, men alt kan lade sig gøre.

Kan du ikke finde det ønskede møbelstof, gardinstof eller andet? Kan du ikke finde det, du leder efter? Så forsøg at bruge søgefunktionen oppe i højre hjørne. Ellers er du altid velkommen til at kontakte mig på e-mail INFO@PLESNER-BOLIGTEKSTILER.DK eller telefon 39 63 73 35.

Husk jeg også tilbyder syning og møbelpolstring. Find herunder det ønskede nye stof til gardiner, møbler eller noget helt tredje. Så klarer jeg resten.