Om Plesner Boligtekstiler

​Jeg hedder Aase Plesner og arbejder med indretning baseret på tekstiler, med rådgivning af gardiner, syning og møbelpolstring, til private og til erhverv. Mit mål er at forvandle drømme og ideer til virkelighed.

Kontakt mig i dag

​Indretningsløsninger med hang til tekstiler

Jeg har i mange år indretter for private og for erhvervslivet.

Mit showroom er i Karlebo der er beliggende i Fredensborg kommune, lige midt imellem Fredensborg, Hørsholm, Nivå og Hillerød. Uanset hvor i landet du bor, hjælper jeg gerne.

Det er brugen af tekstiler jeg tillægger størst værdi og er kendt for.

Alle kategorier af tekstiler fra min kollektion benyttes, fra småmønstret minimalistisk til farverigt, mønstret og voluminøst maksimalistisk.

De intelligente tekstiler er meget populære til mørklægning og/eller dæmpning af støj.

Tapet er endnu en skøn måde at skabe stemning og effekt på. Min forkærlighed er tapetkulisser Trompe d’oeil, som med perspektivisk afbildning, fylder et rum med en helt anden verden.

​​Lampeskærme i stof er jeg også en stor ynder af og tilbyder mange gode muligheder desangående.

Belysning og møbler er efter opgave, jeg indretter med nyt, klassisk eller antikt.

Jeg henvender mig til alle, men i særdeleshed til 40+, som kan lide mønstre og farver. Men efterhånden finder flere yngre, med hang til tekstiler, også frem til mig og kan lide mit udvalgt.

Se udvalg

Min baggrund

Oplæring hos Stockholms førende indretningsspecialist af Verner Panton. Flere år som indkøber med speciale i beklædningstekstiler fra Kina. Mange år som selvstændig antikvitetshandler (og lidt indretning). Overtagelse af den legendariske forretning ”Den Blå Æske” i Klampenborg.

​Det vil glæde mig, hvis du har lyst til at lære mig og min kollektion nærmere at kende. Benyt kontaktformularen nedenfor eller ring til mig på tlf.: 28 44 73 35 for at aftale et tidspunkt til et uforpligtende besøg.​

Åbningstid efter aftale også aften og i weekenden.

Skriv til mig