Plesner Boligtekstiler i Karlebo, Nordsjælland

Karlebo er i Frendensborg kommune, lige midt i mellem Hørsholm, Fredensborg, Nivå og Hillerød

Om Plesner, hvad er der om mig. Jeg hedder Aase Plesner og arbejder med indretning og rådgivning til private og til erhverv.
Mit mål er at forvandle drømme og ideer til virkelighed.

Indretningsløsninger med hang til tekstiler.

Jeg har i mange år indrettet for restauranter, kontorer og private. Det er brugen af tekstiler jeg tillægger størst værdi og er kendt for.
Ved erhvervsindretning er det især de intelligente tekstiler der benyttes, f.eks. tekstiler der renser luften eller dæmper støjen.
I privat indretning benytter jeg alle kategorier af tekstiler fra min kollektion, fra småmønstret minimalistisk, til farverigt, mønstret og voluminøst.
Tapet er endnu en skøn måde at skabe stemning og effekt på, min forkærlighed er tapetkulisser Trompe d’oeil, som med perspektivisk afbildning, fylder et rum med en helt anden verden.
Lampeskærme i stof er jeg også en stor ynder af og tilbyder mange gode muligheder desangående.
Belysning og møbler er efter opgave, jeg indretter med nyt, klassisk eller antikt.
Se Indretning

Jeg henvender mit til alle, men i særdeleshed til 40+ som kan lide mønstre og farver, men efterhånden finder flere yngre, med hang til tekstiler, også frem til mig og kan lide mit udvalgt.

Min baggrund er

Oplæring hos Stockholms førende indretningsspecialist af Verner Panton. Flere år som indkøber med speciale i beklædningstekstiler fra Kina. Mange år som selvstændig antikvitetshandler (og lidt indretning). Overtagelse af den legendariske forretning ”Den Blå Æske” i Klampenborg. Jeg arbejder i dag fra min gård i Karlebo, hvor jeg har et showroom fyldt med alskens skønne tekstiler. Alle er velkommen.
Det vil glæde mig, hvis I har lyst til at lære mig og min kollektion nærmere at kende. Benyt omstående link eller ring 39 63 73 35 for at aftal tid til et uforpligtende besøg. Åbningstid efter aftale også aften og i weekenden.

Velkommen
Aase Plesner