​Møbelpolstring i København

Plesner Boligtekstiler tilbyder møbelpolstring i København, Hillerød og Hørsholm af (næsten) alle typer møbler.

Se vores produkter

Få polstret dine antikke møbler i København

​Via mit samarbejde med en række dygtige og veluddannede møbelpolstrere, der kun udfører godt arbejde og ikke går på kompromis med kvaliteten, kan du få udført smukt arbejde.

​Og selvom Plesner Boligtekster holder til i Nordsjælland, så kan du altså nyde godt af møbelpolstrings tilbud uanset hvor i landet, du befinder dig.​

Møbelpolstring, møbelstof og possement

Møbelpolstring kræver god erfaring​

Når et møbel skal ompolstres, er det ikke kun det ydre, der skal have nyt møbelstof og possement. Også det indre skal være i orden.

​Afhængig af møblets facon og alder er det forskelligt, hvordan det indre skal oprettes. For eksempel er det forskelligt hvilke møbler, der skal have nye fjedre, og hvilke der skal have skummet udskiftet. Her kommer min fag ekspertise ind og sikrer dig et resultat, der holder de næste mange år frem.

Kontakt

Møbelstof af den bedste kvalitet

Hos Plesner Boligtekstiler finder du, udover det gode håndværk, også materialer og møbelstoffer af den bedste kvalitet.

Du kan finde det ønskede nye stof til lænestolen hos mig. Kig derfor rundt på min web eller endnu bedre, aftal et tidspunkt for at komme forbi mit showroom og find lige præcis det stof, dit møbel skal ompolstres med.

Skulle den ønskede kvalitet ikke være på siden, så ring og jeg vil forsøge at finde det.

Polstring koster hverken mere eller mindre, når du vælger at få udført arbejdet hos Plesner Boligtekstiler. Fordelen er, at vi er dobbelt så mange til at ordne opgaven, og at min ekspertise følger med hele vejen fra start til levering.

​Husk.
Selvom jeg er beliggende i Nordsjælland, så hjælper jeg kunder over hele landet.

Skriv til os