Systue

Drømmer du om at få syet helt særlige gardiner til stuen eller måske en helt speciel lampeskærm, der matcher resten af indretningen i dit hjem? Har du ikke selv kompetencerne eller tiden til at udføre arbejdet selv, og leder du efter en professionel systue, der kan hjælpe dig? Så er du kommet til det helt rette sted.

Se vores produkter

Systue der kan varetage enhver sy-opgave fra Fredensborg og omegn

​Jeg tilbyder syning udført på professionelle systuer, og alle opgaver laves efter mål. Valget af selve systuen afhænger naturligvis af sy-opgaven. Det kan for eksempel afhænge af, om det er draperingsgardiner med foer eller foldegardiner, du ønsker at få hjælp til. Det samme gør sig gældende i forhold til, om det er et sengetæppe uden for eller med vattering. Det kan være en kjole til stolen eller noget helt tredje, du skal have syet.

​Jeg løser opgaver for kunder i Hillerød, Fredensborg, Nivå og omegn som Thy og Sønderborg, så uanset hvor du bor, er du meget velkommen til at kontakte mig, Grønland, Færøerne, Island og Norge er ingen hindring.

Systue opgaver

Få kompetent rådgivning og vejledning af min systue

Er du selv i tvivl om, hvordan opgaven løses bedst, så kan vores kreative indgangsvinkel måske give dig det, du leder efter.

​Du kan med fordel benytte dig af min ekspertise inden for tekstiler og ikke mindst indretning. Har du en opgave til mig og min systue, kan vi i samråd få syet lige præcis det, der passer til dig og dine ønsker, og ikke mindst som matcher din indretning.

Jeg har en række samarbejdspartnere, som jeg benytter mig af til løsning af opgaver. se systue opgaver.

Du er velkommen til at kontakte mig på 28 44 73 35 eller på mail info@plesner-boligtekstiler.dk, hvis du leder efter en systue og du ønsker en pris på din opgave.

Systuer