Køb hos Plesner Boligtekstiler

Køb foregår oftest efter besøg i showroomet, men har du ikke mulighed for at besøge mit showroom, kan du alligevel købe fra mig.

Se vores produkter

Sådan foregår det

Du modtager en prøve til godkendelse af dit valg af kvalitet og farve, baseret herpå afgiver du ordren. Efter din godkendelse af prøven, vil stoffet blive leveret indenfor 8-10 dage.

Betaling, samtidig med godkendelsen af prøven, til
Nykredit: afd 5479 konto 5418 590

Det med småt
Ved køb med godkendelsesprøve, frasiger du dig retten til 14 dages returnering.

Det er let og lige til. Har du spørgsmål, behov for hjælp med opmåling, udregning af forbrug eller andet, så kontakt mig. Brug “kontakt mig” på forespørgsel af enhver art eller ring. Oftest er det lettere at træffe mig på mobilen 28 44 73 35, svarer jeg ikke, så læg besked og jeg ringer retur.

Med venlig hilsen
Aase Plesner

Plesner Boligtekstiler

Kontaktinformation