Gardinstof efter mål og andre tekstiler

​Find dit ønskede gardinstof eller møbelstof efter mål i Hillerød, Nivå og Fredensborg hos​ Plesner Boligtekstiler. Selvom jeg holder til i Nordsjælland, kan du, uanset hvor i landet du befinder dig, købe gardinstof, møbelstof og andet interiør her.​


Akvarelmalet boligstof

Blomster stof

Broderi og applikation

Damask jacquard lisere

Dekorationsstof til let brug

Dobbelt bredde

Dyr og fugle motiver

Ensfarvet tekstiler

Grafiske geometriske tekstiler

Gustavianske tekstiler

Illustreret boligtekstiler

Intelligente tekstiler

Kelim, etniske og eksotiske stof

Lette transparente gardiner

Lidt mønstret stof

Paisley

Pels fake fur

Stribet stof

Tekstil Serier

Ternet stof

Toile de Jouy Stof

Stort udvalg af stof & tekstiler til mange forskellige indretningsformål – scroll ned på siden og se foto

Hos Plesner Boligtekstiler finder du alverdens forskellige mønstre inden for gardinstof, møbelstof og interiørtekstiler. Her finder du stof og tekstiler, der kan bruges til:​

  • Gardiner – for eksempel foldegardiner eller liftgardiner
  • Polstring
  • Puder
  • Sengetæpper
  • Plaider

Førhen var der en stor forskel på tekstil til dekorationsstof, møbelstof og gardinstof efter mål, men i dag kan mange tekstiler bruges til alle formål.

Dette skyldes, at både slid- og trækstyrke lever op til moderne krav om kvalitet. Hvor slidstyrken før var vigtig for møbelstof, og trækstyrken for gardinstof, er det i dag muligt at forene begge egenskaber i en og samme tekstil, med dual-funktion.

Du finder derfor, at hos Plesner Boligtekstiler er de forskellige metervarer opdelt efter mønstre i stedet for, hvad du kan bruge det til.  Under mine produkter kunne se, om de har dual-funktion, og hvad tekstilerne kan bruges til.

Herunder kan du se alle de forskellige kategorier af mønstre, og når du klikker dig ind på det enkelte, kan du se alle de forskellige mønstre, der er inden for kategorien og klikker du videre kan du se i hvilke farver.

Få tilsendt gratis prøver på gardinstof efter mål

Har du fundet det rigtige stof, du ønsker, men er i tvivl om, om det nu også er det helt rigtige? Jeg sender gerne en eller flere små prøver på de tekstiler, du er interesseret i. Drejer det sig om større prøver, så skal de sendes retur igen, men alt kan lade sig gøre.​

Kan du ikke finde det ønskede møbelstof, gardinstof eller andet?

Kan du ikke finde det, du leder efter? Så forsøg at bruge søgefunktionen oppe i højre hjørne. Ellers er du altid velkommen til at kontakte mig på e-mail INFO@PLESNER-BOLIGTEKSTILER.DK eller telefon 39 63 73 35.​Husk jeg også tilbyder syning og møbelpolstring. Find herunder det ønskede nye stof til gardiner, møbler eller noget helt tredje. Så klarer jeg resten.

Åbningstider

Åbningstiden er fleksible også aften og weekenden.


© Copyright – All rights reserved.

Til top